Fazolová polévka se sýrem

30 min.
Norsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
542 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
14 g
Sacharidy
73 g
Vláknina
18 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na rozpáleném oleji osmahneme nakrájenou cibuli a česnek na plátky. Přidáme mrkev nakrájenou na kostičky a chvíli dusíme.
  • 2
    Zalijeme drcenými rajčaty a vývarem, přivedeme k varu.
  • 3
    Vaříme asi 5 minut a přidáme bílé sterilované fazole, scezené.
  • 4
    Prohřejeme, dochutíme bazalkou, oregánem a chilli. Dle potřeby osolíme a opepříme.
  • 5
    Servírujeme ozdobené balkánským sýrem nebo ricottou, posypané petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 20. 5. 2020
Fazolová polévka se sýrem
Moc dobrá, vyzkoušejte.😉