Fazolové lusky s fetou

60 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
432 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
24 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté cukety a fazolky nakrájíme na kostky, odděleně povaříme v osolené vodě, scedíme, propláchneme studenou vodou.
  • 2
    Špenát omyjeme a krátce povaříme v osolené vodě do měkka. Scedíme, propláchneme studenou vodou a po okapání vymačkáme.
  • 3
    Cukety, fazolky, špenát a omytá, nakrájená rajčata promícháme, přidáme nasekané bylinky.
  • 4
    Chléb pokrájíme na kostky a nasucho opečeme. Přidáme k zelenině, vmícháme rozdrobenou fetu a nastrouhaný sýr. Vejce rozšleháme se solí a pepřem, nalijeme na zeleninu.
  • 5
    Máslem vymazanou zapékací mísu naplníme zeleninovou směsí a posypeme sezamem. Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.