Fazolový salát s kořenovou zeleninou

50 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
317 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
5 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Předem namočené fazole uvaříme v 1500ml osolené vody doměkka, slijeme a necháme vychladnout. Očištěný celer spolu s očištěnou mrkví nastrouháme a vsypeme do mísy. Přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, nasekané bylinky a uvařené fazole. Přilijeme olivový olej a vše promícháme. Ze 100ml vody, octa, cukru, soli a pepře umícháme zálivku. Nalijeme ji na salát, promícháme a necháme v chladničce proležet.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.