Fenyklový salát s balsamicem
10 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
54 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
5 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
1 g
Cukr
169 mg
Postup přípravy
- 1Fenykl očistíme a nakrájíme na tenké plátky. V míse smícháme s prolisovaným česnekem, pokapeme částí balsamica a jednou lžící oleje. Směs podle chuti osolíme, opepříme a necháme alespoň 1 hodinu proležet.
- 2K fenyklu potom přidáme omyté, případně natrhané salátové listy, zbylý ocet a olej. Vše dobře promícháme a nakonec salát dochutíme solí a pepřem.
- 3Rozdělíme na talíře a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.