Fettucine s čerstvou rajčatovou omáčkou
30 min.
Ingredience
- 200gramůRajčata
- 40gramůOlivy zelené
- 2lžíceKapary
- 120gramůCibulka jarní
- 5gramůOregano sušené
- 80mililitrůOlej olivový
- 380gramůTěstoviny Fettuccine
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 2stroužkyČesnek
- 20gramůPetržel kudrnka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
606 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
27 g
Sacharidy
75 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Rajčata, olivy a kapary nakrájíme na kousky, smícháme s ostatními surovinami kromě těstovin. Hotovou omáčku zakryjeme, dáme alespoň na 2 hodiny do chladničky.
- 2Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente, scedíme je a vrátíme do hrnce. Do horkých těstovin zamícháme studenou omáčku a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.