Fettucine s kapary a ančovičkami

60 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
653 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
16 g
Sacharidy
95 g
Vláknina
5 g
Cukr
958 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente, scedíme a vrátíme do hrnce.
  • 2
    V průběhu vaření těstovin, smažíme na oleji na malém ohni česnek doměkka, přidáme oloupaná nakrájená rajčata, kapary, zelené i černé olivy a vaříme 2 minuty.
  • 3
    Přidáme víno, petrželku nebo bazalku a pepř. Přivedeme k varu, ztlumíme oheň a omáčku za občasného zamíchání asi 5 minut vaříme. Odstavíme ji, přidáme ančovičky a opatrně promícháme.
  • 4
    Omáčku nalijeme na teplé těstoviny a protřeseme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.