Filé na rajčatech

65 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
355 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
12 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Propláchnutou rýži uvaříme v osolené vodě, ocedíme, necháme okapat.
  • 2
    Oloupeme rajčata a nakrájíme je na malé kousky.
  • 3
    Omyté porce filé osolíme, vložíme do kastrolu, pokryjeme jemně nakrájenou, na másle osmaženou cibulí, rajčaty, rýží, posypeme nakrájeným česnekem a nasekanou petrželkou. Osolíme, opepříme, poklademe vločkami másla a podlijeme vínem.
  • 4
    Pokrm pečeme pod pokličkou asi 10 minut, dopékáme bez pokličky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.