Filé na rajčatech
65 min.
Ingredience
- 500gramůRajčata
- 50gramůRýže loupaná
- 1decilitrVíno bílé
- 1lžícePetržel - nať
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 1stroužekČesnek
- 2kusyCibule
- 800gramůFilé z aljašské tresky
- 500mililitrůVoda pitná
- 50gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
355 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
12 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Propláchnutou rýži uvaříme v osolené vodě, ocedíme, necháme okapat.
- 2Oloupeme rajčata a nakrájíme je na malé kousky.
- 3Omyté porce filé osolíme, vložíme do kastrolu, pokryjeme jemně nakrájenou, na másle osmaženou cibulí, rajčaty, rýží, posypeme nakrájeným česnekem a nasekanou petrželkou. Osolíme, opepříme, poklademe vločkami másla a podlijeme vínem.
- 4Pokrm pečeme pod pokličkou asi 10 minut, dopékáme bez pokličky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.