Filety na broskvích
45 min.
Ingredience
- 12kusůKrevety tygří - loupané
- 200gramůBroskve
- 80mililitrůOcet Sherry
- 2lžičkyCukr palmový
- 2lžičkyCitronová kůra
- 20mililitrůCitronová šťáva
- 0,67šálekOlej olivový
- 1kusVejce slepičí
- 2lžičkyHořčice
- 450gramůSalát hlávkový
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 2lžíceTabasco
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
457 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
44 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Smícháme šťávu a kůru z citronu, cukr, sůl, pepř, ocet, tabasco, broskve a necháme stát 1/2 hodiny.
- 2Ze směsi vyjmeme broskve a přidáme místo ní hořčici, vejce a olej. Vše důkladně rozmixujeme dokrémova.
- 3Na tác rozložíme listy salátu, na ně naservírujeme krevety a broskve a přelijeme dresinkem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.