Francouzská bylinková omeleta
20 min.
Ingredience
- 4kusyVejce slepičí
- 2lžičkyMáslo čerstvé
- 1lžícePetržel - nať
- 1lžíceKerblík
- 1lžíceMartell cognac
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžícePažitka
- 40gramůSýr Eidam cihla 40%
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
329 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
25 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
613 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Vejce rozšleháme s nasekanými bylinkami, solí, pepřem a koňakem.
- 2Ze směsi pečeme na pánvi na másle omelety a před dopečením je posypeme nastrouhaným sýrem.
- 3Podáváme s vařenými bramborami nebo s dušenou zeleninou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.