Francouzské zeleninové karí

70 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
219 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
12 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
10 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V pánvi WOK na másle a oleji restujeme doměkka na kostičky nakrájenou cibuli asi 4 minuty. Potom k ní vložíme oloupanou cuketu, lilek a brambory, vše nakrájené asi na centimetrové kostičky, osolíme, opepříme a dochutíme karí.
  • 2
    Přidáme celou tyčku skořice, podlijeme zeleninovým vývarem a necháme dusit pod pokličkou asi 20 minut. Poté sundáme poklici a za stálého míchání přidáme oheň a ještě asi 10 minut vaříme, aby nám šťáva zhoustla.
  • 3
    Servírovat můžeme na oba způsoby, teplé i studené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.