Francouzský chlebíček

110 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
269 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
9 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Upečeme kaštany a část nasekáme nahrubo, část jemněji.
  • 2
    Na pánvi rozpálíme olej, vložíme nakrájenou cibuli, celer a drcený česnek a smažíme 3–5 minut doměkka.
  • 3
    Pánev odstavíme a přidáme kaštany, rozmačkané brambory, strouhanku, vejce, petržel, sójovou omáčku a rajský protlak. Okořeníme a promícháme.
  • 4
    Formu na chlebíček vymažeme máslem, dáme do ní směs a upravíme povrch. Alobalem zakryjeme a pečeme 1 hodinu v troubě na 180 °C, až je povrch pevný.
  • 5
    Vyklopíme, nakrájíme na řezy a ozdobíme řeřichou. Horké servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.