Fusilli s mozzarellou a zeleninou

50 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
742 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
31 g
Sacharidy
90 g
Vláknina
10 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente, důkladně je scedíme a vložíme do olejem vytřeného pekáče.
  • 2
    V průběhu vaření těstovin smažíme na oleji při střední teplotě na kolečka nakrájené lilky, cukety a cibuli asi 5 minut dozlatova.
  • 3
    Vložíme rajčata, dobromysl, cayenský pepř a olivy a 5 minut mírně vaříme. Zeleninovou omáčku nalijeme na těstoviny, přisypeme třetinu celkového množství mozzarelly, osolíme, opepříme a promícháme. Povrch posypeme parmezánem a zbývající mozzarellou.
  • 4
    Fusilli zapékáme zhruba 10 minut, až se sýr roztaví a zezlátne.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.