Fusilli s vejci a artyčoky

25 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
676 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
14 g
Sacharidy
108 g
Vláknina
12 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme v osolené vodě, scedíme a udržujeme teplé.
  • 2
    Na oleji dozlatova osmažíme drcený česnek. Přidáme srdíčka artyčoků a nakrájenou petrželku a směs na mírném ohni za občasného míchání asi 5 minut prohřejeme.
  • 3
    Smícháme těstoviny se šťovíkem, nakrájenými vejci uvařenými natvrdo a artyčoky. Porce posypeme drceným pepřem a hoblinkami parmazánu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.