Gnocchi se zeleným pestem

30 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
331 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
22 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
4 g
Cukr
863 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve vroucí osolené vodě vaříme noky, dokud nevyplavou na povrch. Vyjmeme je děrovanou lžící, scedíme a přikryjeme utěrkou.
  • 2
    V páře uvaříme osolený špenát, hotový scedíme a vymačkáme z něj tekutinu.
  • 3
    Špenát dáme do mixéru společně s roketou, bazalkou, česnekem, piniovými oříšky a parmezánem a mixujeme dohladka. Během mixování přidáváme pomalu olej, dokud nevznikne hladký krém - pesto.
  • 4
    Pesto rozdělíme na uvařené gnocchi a promícháme.
  • 5
    Dle chuti přidáme pepř.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.