Gratinovaná treska po orientálsku

65 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
462 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
27 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté filé rozdělíme na porce, osolíme, opepříme, zlehka obalíme v mouce smíchané s kari kořením a opečeme na rozpáleném oleji. Porce rozložíme do pekáčku.
  • 2
    Na oleji restujeme nasekanou cibuli s česnekem, přidáme na nudličky pokrájenou cuketu a papriku, vše krátce podusíme. Přidáme oloupané, na plátky rozkrájené žampiony, koriandr, petrželku a přilijeme víno. Necháme přejít varem.
  • 3
    Směs rozdělíme na porce filé, posypeme nastrouhaným sýrem a zapečeme.
  • 4
    Podáváme s plátky citronu a vařenou rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.