Grilovaná vepřová žebírka s tabascem

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
518 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
41 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli a česnek oloupeme, drobně nasekáme a dáme do velké pánve, kde už máme připravený olej. Pozor nic nesmažíme, jen hřejeme. Hned přidáme nasekaný zázvor, posypeme paprikou, zalijeme pivem, přilijeme ocet, kečup, vanilkový cukr, med, worcester, tabasco, směs promícháme a podle chuti osolíme, opepříme a povaříme 10 minut. Směs necháme vychladnout.
  • 2
    Vepřová žebírka naporcujeme, naskládáme do marinády, dáme do ledničky a necháme maso marinovat celou noc.
  • 3
    Gril potřeme olejem, zahřejeme na vysokou teplotu, naskládáme marinovaná žebírka a z obou stran opékáme asi tak 15 minut. Opečené dáváme na talíř a posypeme oreganem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.