Grilovaná vepřová žebírka s tabaskem

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1432 kcal
Bílkoviny
75 g
Tuky
108 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
758 mg
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žebírka rozdělíme na porce po 2-3 žebrech. Poskládáme je do velké mísy.
  • 2
    Na marinádu rozmícháme cukr, ocet, hořčici a kečup. Přidáme prolisovaný česnek, okořeníme tabaskem. Promícháme se žebírky, necháme odležet nejméně 4 hodiny.
  • 3
    Pak je asi 30 minut opékáme na grilu. Přitom je potíráme marinádou. Osolíme, opepříme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.