Grilovaná vepřová žebírka s tabaskem
50 min.
Ingredience
- 80gramůHořčice
- 250mililitrůKečup
- 3stroužkyČesnek
- 40gramůCukr třtinový
- 80gramůOcet ze šampaňského - Balsamic
- 5mililitrůTabasco
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 1,8kilogramyVepřová žebra
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1432 kcal
Bílkoviny
75 g
Tuky
108 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
758 mg
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Žebírka rozdělíme na porce po 2-3 žebrech. Poskládáme je do velké mísy.
- 2Na marinádu rozmícháme cukr, ocet, hořčici a kečup. Přidáme prolisovaný česnek, okořeníme tabaskem. Promícháme se žebírky, necháme odležet nejméně 4 hodiny.
- 3Pak je asi 30 minut opékáme na grilu. Přitom je potíráme marinádou. Osolíme, opepříme a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.