Grilované brambory s hořčicovým máslem

50 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
411 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
28 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
8 g
Cukr
231 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory zabalíme do alobalu, menší můžeme balit i po dvou. Grilujeme 40 minut za občasného otáčení.
  • 2
    Mezitím si připravíme kořeněné máslo. V míse metlou ušleháme změklé máslo, hořčici, tymián, pepř a sůl do hladké směsi, necháme odpočinout, aby se ingredience propojily.
  • 3
    Brambory vyjmeme, opatrně rozbalíme, rozkrojíme na poloviny a navršíme na ně ušlehané máslo. Ozdobíme nasekanou pažitkou a můžeme podávat s listy rukoly.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.