Grilované brambory s hořčicovým máslem
50 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
411 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
28 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
8 g
Cukr
231 mg
Postup přípravy
- 1Brambory zabalíme do alobalu, menší můžeme balit i po dvou. Grilujeme 40 minut za občasného otáčení.
- 2Mezitím si připravíme kořeněné máslo. V míse metlou ušleháme změklé máslo, hořčici, tymián, pepř a sůl do hladké směsi, necháme odpočinout, aby se ingredience propojily.
- 3Brambory vyjmeme, opatrně rozbalíme, rozkrojíme na poloviny a navršíme na ně ušlehané máslo. Ozdobíme nasekanou pažitkou a můžeme podávat s listy rukoly.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.