Grilované hřebenatky s parmskou šunkou

15 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
152 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
5 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
482 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hřebenatkám odřízneme malý bílý sval a vložíme je do lastur.
  • 2
    Máslo rozpustíme a rozšleháme s nakrájeným česnekem, limetkovou šťávou a nasekanými bylinkami.
  • 3
    Směsí přelijeme hřebenatky. Osolíme, opepříme, poklademe parmskou šunkou a vložíme na 5 minut pod rozehřátý gril.
  • 4
    Podáváme ihned posypané čerstvými bylinkami a ozdobené dílky limetky.
  • 5
    Vhodnou přílohou je rozpečený chléb.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.