Grilované jehněčí s rýží

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
841 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
89 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Česnek utřeme, smícháme s olejem, citronovou šťávou, osolíme a opepříme. Maso odblaníme, omyjeme a naložíme do marinády na 30 minut. Piniové oříšky opražíme v rozpáleném hrnci bez oleje, přidáme salsu a hrozinky, necháme prohřát. Rýži uvaříme a dáme na teplé místo.
  • 2
    Maso ogrilujeme na rozpáleném grilu. Rýži smícháme se salsou. A obojí teplé servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.