Grilované jehněčí steaky
40 min.
Ingredience
- 600gramůJehněčí kýta
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžícePetržel - nať
- 1lžičkaRozmarýn sušený
- 3lžíceCitronová šťáva
- 4lžíceOlej rostlinný
- 4lžíceMáslo bylinkové
- 2stroužkyČesnek
- 2kusyBageta
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
862 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
44 g
Sacharidy
73 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Očištěné a omyté maso nakrájíme na steaky. Ze zbylých surovin umícháme pastu, kterou maso po obou stranách potřeme. Necháme několik hodin odstát.
- 2Steaky vložíme na rozpálený gril a za občasného obracení je pečeme. Během pečení maso potíráme zbylou pastou.
- 3Ihned podáváme s bylinkovým máslem a čerstvou bagetou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.