Grilované mořské plody
35 min.
Ingredience
- 500gramůKrevety tygří - loupané
- 200gramůSýr Feta
- 100mililitrůOlej olivový
- 3stroužkyČesnek
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 500gramůSépie
- 1hrstPetržel - nať
- 500gramůChobotnice
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
557 kcal
Bílkoviny
71 g
Tuky
34 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
162 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Zapálíme a rozehřejeme venkovní gril.
- 2V míse smícháme olej, drcený česnek, osolíme a opepříme a do směsi naložíme mořské plody.
- 3Poté je rozložíme na gril a opékáme 15-20min.
- 4Mezitím nakrájíme na kostičky sýr a smícháme s trochou oleje. Grilované mořské plody smícháme se sýrem, dozdobíme petrželkou a ihned podáváme. Jako přílohu použijeme čerstvé pečivo.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.