Grilované roštěnky v kořeněné marinádě

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
622 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
50 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
536 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou roštěnou nakrájíme na 4 plátky, naklepeme a odkrojíme tuk. Cibuli a česnek nakrájíme najemno, petrželovou nať nasekáme nadrobno. Rošt potřeme olejem.
  • 2
    Na marinádu v misce promícháme cibuli, česnek, petrželovou nať, olej, ocet, worcester, tabasko, kečup, sůl, pepř a cukr.
  • 3
    Maso potřeme z obou stran připravenou marinádou, vložíme do pekáče a necháme pod fólií přes noc odležet. Poté okapané plátky roštěné zhruba 10 minut grilujeme zprudka, poté dalších 5 minut na mírném plameni. Během grilování maso obracíme. Před podáváním maso osolíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.