Grilovaný platýz se zelenou omáčkou

19 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
296 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
19 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
343 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté bylinky, oloupaný česnek, olivový olej a estragonový ocet rozmixujeme v mixeru dohladka. Podle chuti osolíme, opepříme a mírně osladíme. Uchováme v chladu.
  • 2
    Omyté a osušené filety z platýze potřeme olejem, osolíme, opepříme a položíme na rozehřátý gril. Grilujeme z každé strany 2 minuty.
  • 3
    Filety upravíme na talíře a podáváme se zelenou omáčkou a dílky omytého citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.