Grilovaný tuňák se salátem
21 min.
Ingredience
- 800gramůTuňák obecný
- 250gramůRajčata Cherry
- 60gramůOlivy černé
- 40gramůCibule červená
- 10gramůPetržel - nať
- 2špetkySůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 60mililitrůOlej olivový
- 30mililitrůBalsamico ocet
- 200gramůMozzarella
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
567 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
34 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Rajčata omyjeme a pokrájíme na hrubší kusy stejně jako olivy, cibuli oloupeme a pokrájíme na plátky, Mozzarellu nakrájíme na menší kusy, petržel nasekáme.
- 2Rajčata smícháme s olivami, Mozzarellou, cibulí a petrželkou. Osolíme, opepříme, zakapeme octem a lžící oleje. Gril rozpálíme a ogrilujeme na něm maso z tuňáka, potřené zbylým olejem. Grilujeme cca 3 minuty z každé strany, poté osolíme, opepříme a servírujeme se zeleninovým salátem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.