Guláš z vepřových jater

100 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
508 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
18 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřová játra odblaníme a nakrájíme na větší nudličky. Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme.
  • 2
    V hrnci rozehřejeme sádlo, přisypeme cibuli a osmahneme dozlatova. Přidáme játra, mletou papriku a chvilku restujeme, dokud se paprika nerozpustí v tuku. Podlijeme vodou a vaříme 30 minut. Mouku rozmícháme v trošce vody a vlijeme do guláše. Důkladně promícháme. Vaříme dalších 30 minut. Pár minut před koncem vaření guláš ochutíme solí, pepřem, kostkou masoxu, česnekem, kari kořením a sojovou omáčkou.
  • 3
    Hotový guláš podáváme s dušenou rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
pupendo
so 20. 12. 2014
Guláš je výborný.