Haše ze skopového masa s bramborem

95 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
660 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
51 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory očistíme, nakrájíme na silnější plátky a vyskládáme do máslem vymazaného pekáčku.
  • 2
    Skopové maso umeleme na masovém strojku, cibuli nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme.
  • 3
    V pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme cibuli, krátce orestujeme, přidáme rajčatový protlak, promícháme, stáhneme z ohně a vmícháme do mletého masa, osolíme, opepříme, přidáme špetku mletého muškátového oříšku a česnek. Směs vložíme do pekáčku na brambory, zasypeme strouhankou a strouhaným sýrem, pokapeme 2 lžícemi rozpuštěného másla a dáme zapéct. Pečeme ve vyhřáté troubě 75 minut.
  • 4
    Porce haše na talíři ozdobíme plátky čerstvých rajčat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.