Hlávkový salát s mangoldem

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
45 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Salátové kadeřavé listy, rukotu, mangold a polníček opláchneme pod tekoucí studenou vodou, Osušíme, natrháme na velikost sousta a dáme do jedné misky.
  • 2
    Přidáme na tenké plátky nakrájenou salátovou okurku, nasekaný kopr, petrželovou nať. Vše dohromady důkladně promícháme. Podle chuti osolíme, opepříme, vložíme drobně nasekaný česnek. Přelijeme jogurtem, ochutnáme, případně přisypeme cukr a ještě jednou důkladně promícháme.
  • 3
    Hotový salát rozdělíme podle porcí na jednotlivé talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.