Holubí kořeněné kari

50 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
891 kcal
Bílkoviny
60 g
Tuky
59 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
13 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Holoubátka očistíme, vykucháme a rozpůlíme. Cibuli nasekáme nadrobno, česnek utřeme a společně osmahneme na rozpáleném másle. Přidáme všechno koření, rozvařený kokos, mírně podlijeme a dusíme cca 10 minut.
  • 2
    Poté vložíme maso, osolíme, přisypeme nasekanou petrželku, nakrájené brambory a necháme dále dusit. Dle potřeby průběžně podléváme vodou.
  • 3
    Na závěr maso dochutíme šťávou vymačkanou z 1/2 citronu a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.