Houbová specialita

40 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
241 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
10 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z větších očištěných hřibů opatrně vykrojíme nožky tak, aby ve spodní části kloboučků vznikla prohlubeň.
  • 2
    Nožky hříbů v misce rozetřeme s česnekem, přidáme celé vejce, nastrouhaný sýr, okořeníme majoránkou a oreganem. Podle chuti osolíme a opepříme.
  • 3
    Rohlík namočíme do trochy mléka, po chvilce lehce vymačkáme a přidáme ke směsi. Vše dobře promícháme a směsí naplníme kloboučky hříbků. Zakápneme olivovým olejem, urovnáme do zapékací mísy a vložíme do předem vyhřáté trouby. Při 180°C asi 20 minut zapékáme. Podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 15. 4. 2017
Houbová specialita
Houby máme všichni rádi 😉😉