Houbový jáhelník

50 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
685 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
22 g
Sacharidy
95 g
Vláknina
12 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Osolené mléko uvedeme do varu, pomalu přisypeme jáhly a vaříme, až vznikne hustá kaše. Necháme ji vychladnout.
  • 2
    Na 2 lžících sádla zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme plátky hub, osolíme, opepříme a okmínujeme. Podusíme doměkka.
  • 3
    Do vychladlé kaše zamícháme houby, vejce a nasekanou petrželku. Podle potřeby osolíme a směs rozložíme do sádlem vymazaného a strouhankou vysypaného pekáčku. V horké troubě zapečeme dozlatova.
  • 4
    Podáváme se zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.