Hovězí kotlík s bylinkami

110 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
527 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
19 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
13 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí maso nakrájíme na kostky, brambory oškrábeme, nakrájíme na silnější plátky, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, loupaná rajčata slijeme, zelené fazolové lusky zbavíme vláken, odkrojíme obě špičky a lusky překrojíme napůl, saturejku, petrželku a bazalku posekáme najemno.
  • 2
    V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme cibuli a osmažíme dozlatova. Přidáme maso, osmahneme ze všech stran, osolíme, opepříme, zalijeme vývarem a dusíme asi 45 minut. Přisypeme brambory, saturejku, fazolky a vaříme dalších 20 minut. Nyní přidáme rajčata, petrželku, bazalku a dusíme doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.