Hovězí kotlík s bylinkami
110 min.
Ingredience
- 600gramůHovězí plec
- 250gramůCibule
- 8gramůSůl
- 1gramPepř černý mletý
- 600mililitrůHovězí vývar základní
- 500gramůBrambory
- 600gramůFazolové lusky zelené
- 30gramůSaturejka
- 200gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
- 30gramůPetržel - nať
- 30gramůBazalka
- 30gramůOlej slunečnicový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
527 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
19 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
13 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Hovězí maso nakrájíme na kostky, brambory oškrábeme, nakrájíme na silnější plátky, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, loupaná rajčata slijeme, zelené fazolové lusky zbavíme vláken, odkrojíme obě špičky a lusky překrojíme napůl, saturejku, petrželku a bazalku posekáme najemno.
- 2V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme cibuli a osmažíme dozlatova. Přidáme maso, osmahneme ze všech stran, osolíme, opepříme, zalijeme vývarem a dusíme asi 45 minut. Přisypeme brambory, saturejku, fazolky a vaříme dalších 20 minut. Nyní přidáme rajčata, petrželku, bazalku a dusíme doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.