Hovězí maso dušené se zeleninou, broskvemi a hruškami

115 min.
Argentina

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
454 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
15 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
7 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí maso nakrájíme na kostky, cibuli oloupeme, rozkrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, papriky zbavíme jádřinců a pokrájíme na nudličky, žlutá rajčata na kostičky, celer, oloupeme, nastrouháme na hrubo, celerovou nať posekáme, brambory očistíme, rozkrájíme na kostičky. Broskve a hrušky oloupeme, broskve vypeckujeme, hrušky zbavíme jádřinců, obojí krájíme na tenčí plátky.
  • 2
    V hrnci rozehřejeme sádlo, přisypeme maso a osmahneme ze všech stran. Přidáme cibuli, česnek a orestujeme. Zalijeme vývarem, vínem a dusíme zvolna asi hodinu. Nyní přidáme brambory, papriky, rajčata, celer, nať, ochutíme tymiánem, bobkovým listem, solí, pepřem a dusíme téměř do měkka. Nakonec přimícháme chilli papričku, broskve, hrušky, pár minut podusíme a odstavíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.