Hovězí maso na špejli
45 min.
Ingredience
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1hrstPetržel - nať
- 2lžíceStrouhanka
- 1špetkaSůl
- 500gramůHovězí maso mleté
- 1kusVejce slepičí
- 1kusCibule
- 5stroužkůČesnek
- 1lžičkaKoření Čubrica
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
225 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
8 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
751 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Umleté maso osolíme, okořeníme, smícháme s vejcem, česnekem, pokrájenou cibulí a nasekanou petrželkou. Dle potřeby přidáme strouhanku a dobře promícháme.
- 2Vytvoříme ze směsi válečky nebo kuličky, které napíchneme na jehly na grilování.
- 3Můžeme masové kuličky prokládat zeleninou, slaninou nebo cibulí.
- 4Pomalu grilujeme na dřevěném uhlí na grilu, případně v troubě s grilem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.