Hovězí maso v šalvějové šťávě

140 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
428 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
32 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
988 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a mírně naklepeme.
  • 2
    Do kastrolu vlijeme olej, urovnáme plátky masa a posypeme je oloupaným, nasekaným česnekem a nasekanou petrželkou. Na každý plátek položíme půlku omytého rajčete a 1-2 lístky šalvěje. Maso pokapeme olejem a zvolna dusíme asi 2 hodiny. Podle potřeby podlijeme trochou vody a rajčata občas přimáčkneme, aby pustila šťávu.
  • 3
    Podáváme s rýží nebo s těstovinami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.