Hovězí na cibuli

100 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
682 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
14 g
Sacharidy
93 g
Vláknina
5 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli pokrájíme na kolečka a osmahneme na rozpáleném sádle. Smažíme do zezlátnutí, poté přidáme maso, pokrájené bylinky, utřený česnek, citronovou kůru a šťávu, osolíme, opepříme.
  • 2
    Necháme chvíli smažit, poté podlijeme 250 ml vody a uvedeme k varu. Do vařící se omáčky přidáme protlak a tabasco. Přiklopené dusíme cca 60 minut do změknutí masa.
  • 3
    Rajčata pokrájíme a přidáme k omáčce, necháme ještě pár minut dusit. Těstoviny uvaříme dle návodu výrobce a ihned servírujeme s uvařeným masem a omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.