Hovězí plátky s bylinkovou náplní

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
334 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
23 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve připravíme náplň: Nadrobno nasekané bylinky promícháme se slaninou nakrájenou na kostičky, zalijeme rozšlehanými vejci a osolíme. Mícháme, dokud směs neztuhne, pak odstavíme.
  • 2
    Plátky masa naklepeme, osolíme, potřeme utřeným česnekem a poklademe předem připravenou směsí. Maso svineme a převážeme nití.
  • 3
    Na tuku zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme závitky, osmahneme ze všech stran, podlijeme a dusíme do měkka.
  • 4
    Mezitím nasucho opražíme hladkou a polohrubou mouku, rozředíme studenou vodou a přidáme do šťávy, kterou pustily závitky. Na ozdobu si připravíme nasekanou pažitku a vejce na tvrdo.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.