Hovězí plátky s rajčatovým dipem

34 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
439 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
16 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mixéru vložíme nakrájená rajčata a cibuli, kečup, worcesterovou omáčku, tabasco, hořčici, sůl, citronovou šťávu, olej, ocet balsamico a vše rozmixujeme ne úplně dohladka.
  • 2
    Slabé plátky svíčkové lehce naklepeme, nasolíme, opepříme a opečeme na rozpáleném olivovém oleji 2 minuty z každé strany, při otáčení vložíme kousek másla. Odložíme na nahřátý talíř, zakryjeme alobalem a necháme 10 minut v teple odpočinout. Zatím nadrobno nasekáme bylinky a vmícháme je do rajčatové omáčky.
  • 3
    Na talíř upravíme plátek masa a okolo naneseme hotový rajčatový dip.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.