Hovězí polévka s bramborami a rýží
110 min.
Ingredience
- 1lžícePetržel - nať
- 1500mililitrůVoda pitná
- 400gramůHovězí maso přední
- 5lžicRýže loupaná
- 2kusyBrambory
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 2kusyCibule
- 1kusMrkev kořen
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
240 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
6 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Maso omyjeme, zalijeme studenou vodou a uvaříme doměkka. Nakrájíme na malé kostičky. Vývar přecedíme a vložíme do něj spařenou a propláchnutou rýži, oloupané syrové brambory nakrájené na kostky a na kostičky nakrájenou a osmaženou mrkev a cibuli.
- 2Přidáme pepř, sůl a vše uvaříme doměkka.
- 3Do hotové polévky vrátíme nakrájené maso a posypeme petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.