Hovězí polévka s bramborami a rýží

110 min.
Česká republika
Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
240 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
6 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso omyjeme, zalijeme studenou vodou a uvaříme doměkka. Nakrájíme na malé kostičky. Vývar přecedíme a vložíme do něj spařenou a propláchnutou rýži, oloupané syrové brambory nakrájené na kostky a na kostičky nakrájenou a osmaženou mrkev a cibuli.
  • 2
    Přidáme pepř, sůl a vše uvaříme doměkka.
  • 3
    Do hotové polévky vrátíme nakrájené maso a posypeme petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.