Hovězí roláda po moravsku

120 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
819 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
68 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plát hovězího masa naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme pikantní hořčicí. Rovnoměrně položíme plátky bůčku, plátky kyselé okurky, plátky párků, posypeme kari kořením, saturejkou, posekanou petrželkou a kmínem. Zabalíme do rolády, ovážeme nití a potřeme máslem.
  • 2
    Vložíme do pekáčku, podlijeme vodou a pečeme hodinu a půl. V průběhu pečení občas poléváme vypečenou šťávou a podléváme vodou.
  • 3
    Upečenou roládu nakrájíme na silnější plátky a podáváme s bramborovou kaší.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.