Hovězí s lilky a rajčaty

65 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
195 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
7 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lilky oloupeme, nakrájíme na tenká kolečka, mírně osolíme a necháme 15 minut odležet.
  • 2
    Omytá rajčata nakrájíme na čtvrtky a posypeme je nasekaným česnekem a petrželkou. Připravená rajčata dáme do kastrolu a zvolna je podusíme asi 30 minut.
  • 3
    Do menšího pekáče rozložíme polovinu rajčat a lilků. Osolíme, opepříme a přikryjeme vrstvou hovězího masa nakrájeného na tenké nudličky. Maso pokryjeme zbylými rajčaty a lilky.
  • 4
    Pokrm pečeme v troubě vyhřáté na 200°C asi 15 minut dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.