Hovězí s lilky a rajčaty
65 min.
Ingredience
- 300gramůLilek
- 400gramůRajčata
- 1stroužekČesnek
- 1lžícePetržel - nať
- 500gramůHovězí maso zadní
- 2lžičkySůl
- 2špetkyPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
195 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
7 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Lilky oloupeme, nakrájíme na tenká kolečka, mírně osolíme a necháme 15 minut odležet.
- 2Omytá rajčata nakrájíme na čtvrtky a posypeme je nasekaným česnekem a petrželkou. Připravená rajčata dáme do kastrolu a zvolna je podusíme asi 30 minut.
- 3Do menšího pekáče rozložíme polovinu rajčat a lilků. Osolíme, opepříme a přikryjeme vrstvou hovězího masa nakrájeného na tenké nudličky. Maso pokryjeme zbylými rajčaty a lilky.
- 4Pokrm pečeme v troubě vyhřáté na 200°C asi 15 minut dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.