Hovězí svíčkové bifteky

35 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
620 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
44 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
899 mg
Cukr
93 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí svíčkovou umyjeme, nakrájíme na porce, osolíme, opepříme.
  • 2
    V pánvi rozpálíme olej, přidáme na kolečka nakrájený česnek a filety svíčkové zprudka z obou stran opečeme.
  • 3
    Opečené bifteky z pánve skládáme na plech, po obou stranách je potřeme máslem, posypeme oreganem, přidáme rozmarýn, plech vložíme do horké trouby a maso v ní pečeme nejdéle 15 minut.
  • 4
    Upečené bifteky z plechu porcujeme hned na talíře, přidáme vhodnou přílohu a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.