Hovězí tataráčky se zeleninou

25 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
268 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
7 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
5 g
Cukr
201 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mrkev oškrábeme, nakrájíme na kolečka a vložíme do hrnce. Přidáme 1/2 lžíce oleje, ochutíme solí a pepřem, zalijeme vodou a cca 10min povaříme. Necháme vychladnout, poté je i s vodou, šťávou z poloviny citronu, lžičkou oleje a několika kapkami tabasca rozmixujeme na hladký krém.
  • 2
    Jarní cibulku, petrželku, tymián, majoránku, pažitku a slité kapary nakrájíme nadrobno a vše promícháme s masem nakrájeným najemno. Ochutíme solí, worcesterskou omáčkou, 2 lžícemi oleje a šťávou z poloviny citronu.
  • 3
    Ze směsi vytvarujeme kuličky, rozdělíme na talíře a podáváme s mrkvovým krémem a čerstvým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.