Hovězí vývar z kosti

150 min.

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1350 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
139 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí kosti vaříme nejméně 2 hodiny. Do vařícího vývaru dáme sladkou papriku. Nakrájené houby osmahneme na sádle, necháme vychladnout, umeleme na strojku na maso. Nakrájenou cibuli osmažíme na másle. Do misky dáme syrové vejce, česnek, majoránku, dobře zamícháme. Přidáme v mléku namočené rohlíky, houby, nasekanou petrželku, osolíme, opepříme, na zahuštění použijeme strouhanku. Všechno důkladně promícháme.
  • 2
    Lžičkou děláme malé nočky, které dávame do vařícího vývaru a povaříme ještě 10 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.