Hovězí vývar z kosti
150 min.
Ingredience
- 1kilogramKosti hovězí morkové
- 5kusůHouby čerstvé
- 2kusyCibule
- 4kusyRohlíky bílé
- 2lžičkyMajoránka
- 2lžičkySůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 1lžícePetržel - nať
- 2lžíceStrouhanka
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 50gramůMáslo čerstvé
- 2decilitryMléko polotučné
- 100gramůSádlo vepřové škvařené
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1350 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
139 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Hovězí kosti vaříme nejméně 2 hodiny. Do vařícího vývaru dáme sladkou papriku. Nakrájené houby osmahneme na sádle, necháme vychladnout, umeleme na strojku na maso. Nakrájenou cibuli osmažíme na másle. Do misky dáme syrové vejce, česnek, majoránku, dobře zamícháme. Přidáme v mléku namočené rohlíky, houby, nasekanou petrželku, osolíme, opepříme, na zahuštění použijeme strouhanku. Všechno důkladně promícháme.
- 2Lžičkou děláme malé nočky, které dávame do vařícího vývaru a povaříme ještě 10 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.