Hrášek dušený s vepřovým masem

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
513 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
36 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
8 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou plec nakrájíme na kostičky a osmažíme na tuku. Přidáme rajčatový protlak a znovu osmahneme. Maso osolíme, opepříme, podlijeme vodou a dusíme doměkka.
  • 2
    Hrášek, utřený česnek a nasekanou pažitku a petrželku osmažíme na zbylém tuku, zaprášíme moukou, podlijeme vodou a rozmícháme. Mírně osolíme a dusíme doměkka.
  • 3
    Ke konci dušení vmícháme měkké maso a klobásu nakrájenou na kolečka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.