Hrášek s krůtími játry

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
351 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
27 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cukrový hrášek omyjeme a krátce povaříme v dostatečném množství osolené vody. Pak ho slijeme, propláchneme v sítu studenou vodou, necháme okapat a vychladlé lusky rozpůlíme.
  • 2
    Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno.
  • 3
    V míse metlou smícháme olej a hořčici, dochutíme octem, pepřem a solí, přimícháme cibuli a pak do marinády dáme lusky.
  • 4
    Krůtí játra omyjeme, osušíme a nakrájíme na větší kousky.
  • 5
    V pánvi rozehřejeme tuk a játra na něm 3 minuty za stálého míchání osmažíme ze všech stran. Osmažená játra ochutíme oreganem, pepřem a solí. Necháme je mírně vychladnout.
  • 6
    Játra a lusky rozdělíme na servírovací talíře, posypeme nasekanou petrželkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.