Hrášková polévka

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
407 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
11 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
12 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    30 minut podusíme na oleji nakrájenou cibuli, mrkev, pórek, celer, česnek, bramboru, šunku a petrželku.
  • 2
    Přidáme hrášek a zeleninový vývar. Vaříme pomalu, dokud hrášek nezměkne.
  • 3
    Polovinu polévky odebereme, rozmixujeme a vrátíme k druhé polovině.
  • 4
    Přilijeme smetanu, podle potřeby polévku přihřejeme, opepříme a osolíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.