Italská bramboračka
35 min.
Ingredience
- 500gramůBrambory
- 4gramyMrkev kořen
- 150gramůCibule
- 150gramůBrokolice
- 100gramůFazolové lusky zelené
- 60gramůMáslo čerstvé
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 1litrVývar drůbeží
- 2lžíceKukuřičná krupice T 600
- 15gramůBazalka
- 15gramůOregano čerstvé
- 150gramůKvěták
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
536 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
18 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
7 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Fazolky nakrájíme na kousky. Květák očistíme a rozebereme na malé růžičky. Brambory a mrkev oloupeme a nastrouháme na tenké plátky. Cibuli oloupeme a jemně nakrájíme.
- 2Máslo rozpustíme a všechnu zeleninu asi 5 minuty restujeme. Přidáme sůl a pepř a všechno podlijeme drůbežím vývarem.
- 3Na mírném ohni necháme provařit 10 minut. Vmícháme kukuřičnou krupici. Bylinky opereme, jemně nakrájíme a také přidáme do polévky. Servírujeme talířích.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.