Italské ravioli s vývarem z kuřete

55 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
478 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
7 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
2 g
Cukr
112 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme mouku, trochu soli a vejce. Těsto uhněteme a odložíme na půl hodiny bokem.
  • 2
    Těsto uválíme válečkem a pokrájíme jej na nudličky. Polovinu z těchto nudliček posypeme nakrájeným kerblíkem a nasekanou petrželkou. Následně je překryjeme zbylou polovinou a důkladně zpevníme a opět vyválíme. Vzniklé proužky nakrájíme na čtverečky. Kuřecí vývar ochutíme rozmarýnem a uvedeme ho skoro až k bodu varu. Přidáme špetku soli a pepře a do hrnce vložíme i vzniklé ravioli. Po 4 minutách vaření nandáme do misek a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.