Italské ravioli s vývarem z kuřete
55 min.

Ingredience
- 175gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 1kusVejce slepičí
- 1kusKerblík
- 1kusPetržel - nať
- 1litrVývar drůbeží
- 5mililitrůRozmarýn čerstvý
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 0,25lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
478 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
7 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
2 g
Cukr
112 mg
Postup přípravy
- 1Smícháme mouku, trochu soli a vejce. Těsto uhněteme a odložíme na půl hodiny bokem.
- 2Těsto uválíme válečkem a pokrájíme jej na nudličky. Polovinu z těchto nudliček posypeme nakrájeným kerblíkem a nasekanou petrželkou. Následně je překryjeme zbylou polovinou a důkladně zpevníme a opět vyválíme. Vzniklé proužky nakrájíme na čtverečky. Kuřecí vývar ochutíme rozmarýnem a uvedeme ho skoro až k bodu varu. Přidáme špetku soli a pepře a do hrnce vložíme i vzniklé ravioli. Po 4 minutách vaření nandáme do misek a můžeme podávat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.