Italské rizoto s paprikami

45 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
336 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
13 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme papriky, rozkrájíme je na poloviny, odstraníme bílé žebroví a semínka. Pokrájíme je na kostičky. Oloupeme česnek a nasekáme nadrobno.
  • 2
    Na pánev vlijeme olej, rozehřejeme a přidáme na něj papriky a česnek. Dusíme 10 minut, potom vsypeme rýži a jemně nasekaný tymián. Přiléváme vroucí vývar a zprudka vaříme 20 minut, dokud se všechen vývar nevsákne.
  • 3
    Nakonec hotové rizoto posypeme nastrouhaným sýrem a pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.